Пазарджик Моля на първото за тази седмица заседание на Министерски съвет

...
Пазарджик Моля на първото за тази седмица заседание на Министерски съвет
Коментари Харесай

Петима областни управители хвърлиха оставки frognews.bg

Пазарджик

 

„ Моля на първото за тази седмица съвещание на Министерски съвет да внесете и приемете оставката ми като регионален шеф на област с административен център град Пазарджик. "

 

" Мотивите ми са подбудени от разбиранията ми за политика и политически развой. " съобщи Трендафил Величков.

 

" За повече от двадесет години социална и политическа активност знам, че политика се прави с чиста идеология, морал, идея и екип ", добави той.

 

Не смятам, че политическите ми разбирания, идеологията, идеите, в които имам вяра, и за които работя, както и моралът ми, имат нещо общо с вашите и тези на политическите партии, които представлявате! Нещо повече - диаметрално противоположни са ”, написа още в претекстовете си Величков.

 

„ Считам, че е невероятно да продължа да извършвам отговорностите си по закон, като член и началник на политически кабинет, провеждащ държавната политика в региона, в осъществяване на сложени стратегически цели и цели от програмата на управлявания от Вас Министерски съвет ", споделя още той.

 

Пловдив

 

" Когато през предходната година бях поканен от служебното държавно управление да поема поста, одобрих, с цел да оказа помощ на Майка България, с цел да премине сполучливо през през сложен интервал на политическа рецесия. С назначението на постоянно държавно управление, смятам своя дълг към Родината за изпълнен ", споделя Ангел Стоев, регионалният шеф на Пловдив.

 

Видин

 

„ Като регионален шеф в мандата на служебния кабинет с министър-председател Гълъб Донев, изпълнявах отговорно и добросъвестно отговорностите си в полза на жителите на област Видин и спазвайки законите на Република България.

 

Надявам се идващият Областен шеф на област Видин да работи за просперитета на Видинска област, съблюдавайки законите на страната, при ценене на реда и нормите на правовата страна “, се споделя в заявката на Огнян Асенов.

 

Монтана

 

" Чест и почитания за всички, никой не ме е обидил или задължил да напусна, аргументите за решението ми са напълно персонални “, заяви Валери Димитров, регионален шеф на Монтана. По персонални аргументи напуща и зам.-областният шеф Кирил Делев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР